LUXUS ARC- ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉSEK

Növényi őssejt – Aranyló orchidea arc- és dekoltázs kezelés (90 perc)

 

Az emberi bőrben is találhatók őssejtek, ám aktivitásuk az életkor előrehaladtával csökken, a bőr pedig veszít feszességéből. Az őssejtek funkciója ugyanis a javítás, megújulás. Azonban kevésbé aktív állapotban nem tudják megfelelően ellátni feladatukat.

 

Miért növényi őssejt?

A növények osztódó sejtjei omnipotensek, vagyis mindenféle sejt képzésére alkalmasak, így az emberi bőr saját őssejtjeit is kedvezően tudják befolyásolni.

Így a japán orchidea kozmetikai összetevő mellett a keserű narancs ránckisimító, a havasi gyopár sejtregeneráló, a szőlő és az argán fiatalító hatású.

 

Miért az orchidea?

A japán orchidea (calanthe discolor) kivonata jóval hatékonyabban befolyásolja a sejtregenerálódást és rendkívül magas a vízmegkötő képessége. Felerősíti a sejtkommunikációt és támogatja a kollagénszintézist. Mind ezek eredménye a ragyogó és feszes bőr.

 

Hatása

A növényi őssejtek aktívan támogatják a sejtregeneráló folyamatokat. Mélyen hidratálja és feszesíti a bőrt, mérsékli a szem körüli ráncok mélységét, támogatja a sejt védelmi funkcióit.

 

Ajánlott

40 év felett, erősen vízhiányos és tónusát vesztett bőrre.

 

Folyamat

Letisztítás, peeling, tonik, orchidea stem cells szérum, hatóanyagos 30 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, orchidea őssejt szemkörnyék ápolás, orchidea őssejtes mélyhidratáló krémpakolás.

AJÁNDÉK hidratáló kézmasszázzsal!

Engedd, hogy a japán orchidea elvarázsoljon egy virágos kertbe vagy a nyugalom szigetére, és töltődj fel testileg-lelkileg, amíg nálam vagy. Teljes körű megfiatalodás a szemkörnyéknek, arc- nyak és dekoltázsnak, és az igénybe vett kezeidnek.

Rózsa & Yam: Test – Lélek harmonizáló kezelés (90 perc)

 

A  holisztikus szemléletű kezelés alatt alkalmazott kozmetikumok fő illat-motívumai a damaszkuszi rózsa és földes jeggyel rendelkező yam-gyökér. Amíg nálam vagy, nem csak bőröddel foglalkozom. Masszázs során a testre és lélekre egyaránt hat a krémek illata, s a különleges zenére komponált masszázs-kombináció.

A Demeter minősítés az egyik legmagasabb minősítés, amit termék megkaphat, így az alapanyagok bioaktív hatóanyag tartalma sokkal magasabb az átlag kozmetikumoknál. 

A kollagén bioszintézist és a vitális bőrállapotot támogató gyógynövények kivonatával készülő masszázskrém használatának eredménye a komplex bőrtáplálás és a bőrregenerációs folyamatok segítése. A shea- és kakóvaj, a jojoba- és kandilla olajok, az E-vitaminnal együtt táplálják a bőrt. A mandulatej-, a hibiszkusz-, gojibogyó-, homoktövis-, édesgyökér-és koriander kivonatokkal a fiatalosabb, feszesebb bőr állapot kialakulása érhető el.

 

Ajánlott

Érett, vízhiányos, öregedő bőrök kezelésére.

 

Folyamat

Letisztítás, peeling, tonik, rejuvenáló szérum, hatóanyagos 30 perces arc-,nyak- és dekoltázs + szemkörnyék masszázs, mélyhidratáló pakolás. 

AJÁNDÉK hidratáló kézmasszázzsal!

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6.

Medina egészség és szépség centrum

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi@biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét: Hétfő: 9-19

                   Szerda: 9-19

                   Péntek: 9-19

                   Szombat: 10-17

Páratlan hét: Hétfő: 9-19

                       Kedd: 14-19

                        Szerda: 9-19

                        Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.